Τρόποι Αποστολής

Η παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει πραγματοποιείται από Δευτέρα έως Παρασκευή. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, τα δρομολόγια των προμηθευτών προς την εταιρεία μας ή από το αν η παραγγελία αφορά προϊόν οίκου εκτός Ελλάδας και συνήθως κυμαίνεται μεταξύ 3 -25 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπος της εταιρείας σας ενημερώνει τηλεφωνικά για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης.

Οι αποστολές προϊόντων πραγματοποιούνται στην Αττική από την εταιρεία μας, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα χρησιμοποιείται συνήθως courier. Σε περίπτωση δεμάτων μεγάλου όγκου, η αποστολή γίνεται μέσω συνεργαζόμενων πρακτορείων.

Η Εταιρεία δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή και αδυναμίας παράδοσης, η οποία οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κλπ.), οφείλει ωστόσο να σας ενημερώσει, προκειμένου να δηλώσετε αν επιθυμείτε υπό τις νέες συνθήκες την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Τα μεταφορικά έξοδα για όλη την Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Σε περίπτωση αντικαταβολής για αποστολές με courier δεν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση.